photo new-flashing_zps011a8ea1.gifINFO TERKINI 2015::1-5 NOVEMBER PEPERIKSAAN AKHIR TAHUN :: 18 NOV MAJLIS ANUGERAH CEMERLANG PERINGKAT SEKOLAH::

Penafian


 Semua maklumat yang disediakan di laman blog ini adalah untuk tujuan pendidikan bukan komersial sahaja. Rujukan kepada produk komersial atau nama perdagangan tidak mewakili sokongan Sekolah Kebangsaan Tembila terhadap mana-mana produk atau syarikat. Walaupun perhatian telah diberikan dalam penyediaan maklumat yang terkandung dalam laman blog ini, pihak Sekolah Kebangsaan Tembila tidak boleh dan tidak akan menjamin ketepatan maklumat. Penggunaan maklumat dari laman blog ini adalah atas tanggungan pengguna sendiri.

Walaupun pihak Sekolah Kebangsaan Tembila aktif memantau kandungan laman blog ini, kami tidak bertanggungjawab untuk kandungan di luar laman blog ini, juga dikenali sebagai kandungan "luar tapak". Walaupun kami telah berusaha untuk memastikan bahawa kandungan luar tapak yang sesuai dengan cara yang terbaik, kami tidak mempunyai kawalan ke atas landskap yang sentiasa berubah di Internet. Selain itu, kami juga tidak menjalankan kawalan ke atas mana-mana laman blog yang mungkin memilih untuk membuat capaian. Jika anda melihat sesuatu yang boleh dipersoalkan (iklan, pautan ke laman-laman blog yang tidak sesuai, bahasa kasar, dll), sila hubungi pejabat sekolah di talian (609)6950937.

Semua bahan di laman blog ini (melainkan jika dinyatakan sebaliknya), adalah harta intelek milik Sekolah Kebangsaan Tembila. Tiada bahan boleh disalin atau digunakan tanpa kebenaran bertulis oleh Sekolah Kebangsaan Tembila. Sila hubungi kami di talian (609)6950937 untuk maklumat lanjut mengenai isu ini.

Terima kasih.


Anggota pembangunan blog:

Penaung:
Tn. Hj. Othman bin Salleh

 Jurukamera Rasmi SK Tembila

                                                                Ustaz Daud bin Keria

                                                               Cikgu Mohamad Fathil 

Template dan Reka Bentuk
En. Mohamad Fathil

Turut membantu:
Guru & Kakitangan Sekolah Kebangsaan Tembila (Bahan)